top of page
Aston-event-start-R-1500x430_edited.png

Våra tjänster.
Vi skapar starka, långsiktiga samarbeten där alla tre parter
- målgrupp, partners och Driver Academy - upplever mervärde

Driver Academy erbjuder upplevelser och tjänster till sportbilsägare, där våra partners ingår som en väsentlig del av erbjudandet.

I vår vardag skapas nära samarbeten, ett ambassadörskap, där vi själva är en del av målgruppen och känner till våra partners tjänster/produkter mycket väl.

Dessa samarbeten kopplas exempelvis till: 

 • Evenemang och mötesplatser

 • Varumärkesprofilering, marknadsföring, PR och mediatjänster

 • Förarutveckling - körsäkerhet på väg och för sportbilskörning på landsväg och bana

IMG_0963.jpeg

Varumärkesprofilering.

Under säsongen har vi många eventarenor där det är möjligt att marknadsföra sig och träffa målgruppen bilentusiaster. Genom samarbete och marknadsföring tar vi oss an Ert varumärke och blir era ambassadörer mot vår målgrupp.

​Vi är själva sportbilsägare och har höga krav på både bil och produkter. De märken som vi själva använder och valt vill vi veta ALLT om. För oss är det en glädje att sprida kunskap till våra sportbilsvänner i Sverige, vilket vi gör som Era ambassadörer.

Vi kommunicerar även mycket via sociala medier och bistår Er även där, om behov finns. Kontakta oss så diskuterar vi tillsammans Ert profileringbehov och upplägg! 

- Vi blir Era ambassadörer

Livesändning.

Idag handlar allt om att fånga det unika i det man gör och att sprida det till rätt målgrupp. Vi sköter allt från det tekniska, till intervjuer och programledarrollen på plats så att Ni kan fokusera på Ert eventet och gästerna.

 

Det är en bonus att allt material som samlas under dagen senare kan användas till spännande inlägg på sociala medier under resterande delen av året och som marknadsföring till nästa event! 

- Vi fångar och sprider Ert event på sociala medier

IMG_5921 2.jpg
18-1030x580.jpeg

Evenemang.

Ett event är möten mellan människor där de får chans att dela samma upplevelser. Här finns alla möjligheter att kommunicera ett budskap eller att de själva ”skapar” budskapet.

Ett bra event händer här och nu och upplevs med alla våra fem sinnen. Det ger en känslomässig upplevelse som du gärna delger andra, vilket gör att eventets budskap sprider sig och finns kvar även efteråt. Vi hjälper dig att bygga relationer med dina kunder, medarbetare och samarbetspartners!

Tillsammans definierar vi vägen och skapar ett event som träffar rätt!
Med vår erfarenhet finns vi som ditt stöd i processen att skapa ett måluppfyllande event, oavsett storlek och innehåll. Med flexibilitet, timing och entusiasm leder och lyfter vi tillsammans.

- Företagsevent

Aston-event-18 (1).jpeg

Vi anordnar exklusiva bilevents där körupplevelsen står i centrum.

Genom utvalda, väl genomtänkta och säkra övningar framhävs bilens prestanda och attityd. För återförsäljare och generalagenter av sportbilar skapar vi mervärde genom att erbjuda kundanpassade events på passande övnings- eller racebana.

Med erfarenhet av exklusiva tillställningar och god kunskap om sportbilar är Driver Academy ett kostnadseffektivt och väl inarbetat team som agerar tillsammans med sin samarbetspartner. Vi skapar rätt känsla på eventet utifrån bilmärkets profil och ger kunden en unik upplevelse.

Vi förmedlar bilmärkets rätta känsla till Er blivande kund
Driver Academy har möjlighet att använda flera banor och övningsområden, både i Sverige och utomlands. Vid event anpassas alltid upplägget utifrån val av plats, med fokus på säkerhet och riskminimering.

Ni har förutsättningarna och behoven. Tillsammans så skapar vi det event och det budskapet som ni vill fylla det med. Känslan och minnet ska bestå!  Kontakta oss för att diskutera just Ert upplägg.

- Profileringsevent bilmodeller

Förarutveckling.

För att skapa den träningsdagen som Ni önskar har vi flera moment och aktiviteter att erbjuda Er.
 

Att lära känna sin bil är att lära känna sig själv. Med Driver Academy utvecklas Du på ett säkert sätt, med glädje och kvalitet och förverkligar Din dröm!

Våra goda kunskapar kring förarutbildningar ger deltagaren individuell coachning utifrån ett pedagogiskt och unikt koncept.
 

För oss är gemenskapen och den positiva attityden i teamet en viktigt del av träningen då det skapar förutsättningar för ett bestående lärande. Med respekt för varandras enskilda mål och förutsättningar delar vi erfarenheter och skapar minnesvärda upplevelser - ”att lära känna sin bil är att lära känna sig själv.” 

Utbildningarna grundar sig på individuell coachning anpassad till kunskapsnivå och erfarenhet. Med oss har Du möjlighet att på ett säkert sätt utvecklas som förare och tar med Dig kunskaper som är lika viktiga för landsvägskörning som på bana. Vid varje övningstillfälle kombineras teori med praktiska övningar vars svårighetsgrad stegvis ökar allt eftersom Din förmåga byggs upp.

Vi förmedlar även kunskap om hur du optimerar och nyttjar din bils prestanda utifrån ambitionsnivå och praktiska förutsättningar. Lär känna din bil, det är den värd!​

​​

- Kunskap och kontroll ger säkerhet och glädje

Aston-event-3 (1).jpeg

Vår utbildning riktar sig till de som kör i tjänsten och i och med det är i behov av att träna på olika trafikförhållanden och speciella trafiksituationer för att lära sig hantera och vara mer förberedd i trafiken. Vi erbjuder ett nyttigt och roligt sätt att fräscha upp sina färdigheter inför vintern och ge bättre kunskaper om bilens och förarens samspel och egenskaper.

Detta ger dig som arbetsgivare ett verktyg till att skapa en säkrare arbetsmiljö för din personal och därmed uppfylla arbetsmiljöansvaret.

 

Syftet med utbildningen är att minska risken för olyckor i trafiken i allmänhet och i halt väglag i synnerhet. Till grund för utbildningen ligger Transportstyrelsens föreskrifter för den obligatoriska Riskutbildning del 2 för körkortstagare men utbildningen är utvecklat och anpassat till erfarna förare.
 

Exempel på innehåll:

 • Aktiva säkerhetssystem​ – fördelar, begränsningar och risker 

 • Körning i halt väglag​ – förutse, upptäcka, undvika eller hantera riskfyllda situationer 

 • Säkerhet i bilen​ – sitt och lasta rätt

 • Planera körningen ​– undvik riskfyllda beteenden

 • Körning i mörker – viktig information att ta hänsyn till
   

I våra utbildningar som exempelvis ”körsäkerhet på väg” erbjuder vi arbetsgivare, som har personal som kör i tjänsten, ett verktyg till att skapa en säkrare arbetsmiljö och därmed uppfylla arbetsmiljöansvaret.

Vi har mångårig erfarenhet av bilsäkerhetsutbildningar och kan exempelvis räkna in Arbetsmiljöverket, Arbetsförmedlingen, Växjö kommun, Svenska Kyrkan i Kronoberg, Räddningstjänsten i Kronoberg samt flera privata företag som kunder.

- Körsäkerhet på väg

Teorin (1).jpeg
Förare-1 (1).jpeg

Att få träna med bilen fullt ut en hel dag ger många insikter, som alla borde unna sig. Nu har Du chansen!
 

Vi erbjuder en dag med fullt fokus på dig och din sportbil – praktik med mycket köra i härlig atmosfär! Vi coachar kring inbromsning, kurvor, när och hur man gasar i en kurva på en banslinga.

Dagen arrangeras av Driver Academy, som coachar utifrån förarens förmåga och önskemål, vilket gör att alla kan lära sig mycket under dagen. Kunskap och kontroll ger säkerhet & glädje! Du kör din egen bil under dagen. 

- Träna med din sportbil

Gillar du att köra din sportiga bil, allt från trevliga turer till att vilja testa den på bana, och är kvinna? Vi kör en dag med fullt fokus på dig och din sportbil – teori och praktik i härlig atmosfär. Du lär känna bilen vid inbromsning, kurvor, när och hur man gasar i en kurva på en banslinga.

Målet för dagen är att alla, på ett säkert sätt, ska lära känna sin sportiga bil bättre. Kunskap som man sedan nyttjar på både på kurviga landsvägar och om man vill på bana. Du kör din egen bil under dagen.

- She drives för körglada kvinnor

Forare-2 (1).jpeg

Kontakta oss.

Jojje Moraeus Svensson +46 (0)70 373 48 00 

Veronica Moraeus +46 (0)70 373 48 68 

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram

Tack för att Du kontaktar oss!
Vi återkommer inom kort. 

bottom of page