fbpx

VÅRA BILAR

MORE THAN A FEELING

Vi uppskattar rak och tydlig kommunikation, direkt feedback och flexibilitet – våra sportiga bilar är inga undantag. De har tydliga personlighetsdrag, alla med den orangea tråden – körglädje!

Bilarna är våra närmaste samarbetspartners. De följer oss i vått och torrt och tillfredsställer alltid vårt viktigaste behov – maximal njutning både på landsväg och på bana.

Körglädje är den sanna glädjen!

2020 ÅRS DREAM TEAM

SHELBY GT350, nr 65 – ROCKY

En unik och välbalanserad muskelbil där effekt, chassi och bromsar jobbar i en harmonisk kombination, vilket gör den till en potent kurvkramare som inte bara levererar råstyrka och prestanda rakt fram.

“I wish Carroll Shelby had lived to see this version” – Jay Leno

En amerikansk V8 på 5,2 liter med platt vevaxel som ger 545 hk på det unikt höga varvtalet 8250 varv/ minut.
Många jämför motors uppbyggnad och karaktär med europeiska sportbilar som tex Ferrari. Fords hittills mest kraftfulla sugmotor!

Kraften skickas via en 6-växlad manuell låda till bakhjulen med 19 tums aluminiumfälgar (fälgbredd 11 tum bak och 10,5 tum fram) och Michelin Pilot Super Sport däck speciellt framtagna till GT350.

Den är specialutrustad med Öhlins mest avancerade chassikit, speciellt framtaget till Rocky han är den enda i hela världen som har det!

Brembobromsar med dubbla hålborrade stålskivor. Fram 6-kolvs ok på 394 mm skivor, 412 ok på 380 mm skivor.

TBA – PRESENTERAS UNDER VINTERN