fbpx

FÖRARUTVECKLING

KUNSKAP OCH KONTROLL GER SÄKERHET OCH GLÄDJE

Att lära känna sin bil är att lära känna sig själv. Med Driver Academy utvecklas Du på ett säkert sätt, med glädje och kvalitet och förverkligar Din dröm!

Vi är ett samspelt coachteam som brinner för att lära Dig hantera din sportiga bil på ett säkert sätt och maximera din förarpotential utifrån Ditt personliga mål.

Våra goda kunskapar kring förarutbildningar och ger deltagaren individuell coachning utifrån ett pedagogiskt och unikt koncept.

För oss är gemenskapen och den positiva attityden i teamet en viktigt del av träningen då det skapar förutsättningar för ett bestående lärande. Med respekt för varandras enskilda mål och förutsättningar delar vi erfarenheter och skapar minnesvärda upplevelser.

“Att lära känna sin bil är att lära känna sig själv.” 

Utbildningarna grundar sig på individuell coachning anpassad till kunskapsnivå och erfarenhet. Med oss har Du möjlighet att på ett säkert sätt utvecklas som förare och tar med Dig kunskaper som är lika viktiga på bana som på landsväg.

Vid varje övningstillfälle kombineras teori med praktiska övningar vars svårighetsgrad stegvis ökar allt eftersom Din förmåga byggs upp.

Vi förmedlar även kunskap om hur du optimerar och nyttjar din bils prestanda utifrån ambitionsnivå och praktiska förutsättningar. Lär känna din bil, det är den värd!

NI GER OSS FÖRUTSÄTTNINGARNA OCH VI SKRÄDDARSYR

För att skapa den träningsdagen som Ni önskar har vi flera moment och aktiviteter att erbjuda Er.

LÄR KÄNNA DIN SPORTIGA BIL

Lär känna Din sportiga bil och hur den fungerar i olika situationer på vår övningsbana. Med enkla och säkra övningar testar Du hur bilen reagerar och utforskar både bilens och Dina egna gränser. Övning ger färdighet och tillsammans med oss som coacher övar Du med Din bil tills du känner dig säker på hur både du och bilen reagerar när ni kör på “gränsen”.
En perfekt kombination för dagens upplägg är att passa på att träna att sladda med folkracebilar på vår rallycrossbana. Väldigt kul men också riktigt nyttigt!

Plats: DRIVE VXO i Växjö, Trosta Park i Arlanda eller på annan överenskommen plats

LÄR DIG KÖRA PÅ BANA

Har Du en sportig bil som Du gärna vill testa att hantera säkert på en bana? Tillsammans med oss får du möjlighet att träna på hur man på ett säkert sätt åker fort på en racingbana. Vi lär oss metodiskt, steg för steg där teori varvas med praktik, allt för att maximera säkerheten. Utbildningen sker i tre steg:
Steg 1: Grundkurs, där du lär dig grunderna för körning på banan
Steg 2: Fortsättningskurs, med repetition från grundkursen med fokus på praktik
Steg 3: Körning på bana med vår form av Trackday (det är bara förare som genomgått våra kurser som får delta vilket gör att även Du som inte tidigare vågat köra på bana kan göra det med maximal säkerhet både för dig själv och din bil).

Plats: DRIVE VXO i Växjö, Trosta Park i Arlanda, Scandinavian Raceway i Anderstorp eller på annan överenskommen plats

KUL PÅ HJUL

Kom och besök oss på DRIVE VXO i Växjö och utmana varandra och Er själva på roliga köraktiviteter.
Terrängbilskörning med arméns legendariska Volvo PLTGB 903 mer känd som “Valpen”
U-bilen där föraren kör i blindo med hjälp av Kaptenen och periskopet
Tvärtombilen där körningen verkligen blir tvärtom
Dubbelbilen med två förare som styr varsin del av bilen
Backseatdriver där föraren gasar och växlar men det är baksätet som styr
Folkrace på vår fina rallycrossbana där du sladdar och tävlar om den snabbaste tiden

Kika vidare på DRIVE VXO hemsida HÄR 

SÄKERHET PÅ VÄG

Information kommer inom kort