fbpx

FÖRARUTVECKLING

KUNSKAP OCH KONTROLL GER SÄKERHET OCH GLÄDJE

Att lära känna sin bil är att lära känna sig själv. Med Driver Academy utvecklas Du på ett säkert sätt, med glädje och kvalitet och förverkligar Din dröm!

Vi är ett samspelt coachteam som brinner för att lära Dig hantera din sportiga bil på ett säkert sätt och maximera din förarpotential utifrån Ditt personliga mål.

Våra goda kunskapar kring förarutbildningar och ger deltagaren individuell coachning utifrån ett pedagogiskt och unikt koncept.

För oss är gemenskapen och den positiva attityden i teamet en viktigt del av träningen då det skapar förutsättningar för ett bestående lärande. Med respekt för varandras enskilda mål och förutsättningar delar vi erfarenheter och skapar minnesvärda upplevelser.

“Att lära känna sin bil är att lära känna sig själv.” 

Utbildningarna grundar sig på individuell coachning anpassad till kunskapsnivå och erfarenhet. Med oss har Du möjlighet att på ett säkert sätt utvecklas som förare och tar med Dig kunskaper som är lika viktiga på bana som på landsväg.

Vid varje övningstillfälle kombineras teori med praktiska övningar vars svårighetsgrad stegvis ökar allt eftersom Din förmåga byggs upp.

Vi förmedlar även kunskap om hur du optimerar och nyttjar din bils prestanda utifrån ambitionsnivå och praktiska förutsättningar. Lär känna din bil, det är den värd!

NI GER OSS FÖRUTSÄTTNINGARNA OCH VI SKRÄDDARSYR

För att skapa den träningsdagen som Ni önskar har vi flera moment och aktiviteter att erbjuda Er.

SHE DRIVES – FÖR KÖRGLADA KVINNOR /
OBS NYTT DATUM

Gillar du att köra din sportiga bil, allt från trevliga turer till att vilja testa den på bana, och är kvinna? Vi avslutar säsongen 2020 med ett perfekt tillfälle att lära känna Din sportbil och Dig själv lite bättre.

Den 19 september kör vi en dag med fullt fokus på dig och din sportbil – teori och praktik i härlig atmosfär! Du lär känna bilen vid inbromsning, kurvor, när och hur man gasar i en kurva på en banslinga.

Målet för dagen är att alla, på ett säkert sätt, ska lära känna sin sportiga bil bättre. Kunskap som man sedan nyttjar på både på kurviga landsvägar och om man vill på bana.

Du kör din egen bil under dagen.

När: 19 september 2020 med start 09.00 till 16.00, bara kvinnor
Var: Trosta Park, Arlanda www.trostapark.se

För mer information om hur dagen går till och anmälan – Klicka HÄR Välkommen till förarträning 19 sept She Drives

TRÄNA MED DIN SPORTIGA BIL /
OBS NYTT DATUM

Nu är det dags att planera in höstens träning med dig och din bil! Att få träna med bilen fullt ut en hel dag ger många insikter, som alla borde unna sig. Nu har Du chansen!

Den 20 september kör vi en dag med fullt fokus på dig och din sportbil – praktik med mycket köra i härlig atmosfär! Vi coachar kring inbromsning, kurvor, när och hur man gasar i en kurva på en banslinga.

Dagen arrangeras av Driver Academy, som coachar utifrån förarens förmåga och önskemål, vilket gör att alla kan lära sig mycket under dagen. Kunskap och kontroll ger säkerhet & glädje!

Du kör din egen bil under dagen.

När: 20 september 2020 med start 09.00 till 16.00
Var: Trosta Park, Arlanda www.trostapark.se

För mer information om hur dagen går till och anmälan – Klicka HÄR Välkommen till förarträning 20 sept 2020

LÄR DIG KÖRA PÅ BANA

Har Du en sportig bil som Du gärna vill testa att hantera säkert på en bana? Tillsammans med oss får du möjlighet att träna på hur man på ett säkert sätt åker fort på en racingbana. Vi lär oss metodiskt, steg för steg där teori varvas med praktik, allt för att maximera säkerheten. Utbildningen sker i tre steg:
Steg 1: Grundkurs, där du lär dig grunderna för körning på banan
Steg 2: Fortsättningskurs, med repetition från grundkursen med fokus på praktik
Steg 3: Körning på bana med vår form av Trackday (det är bara förare som genomgått våra kurser som får delta vilket gör att även Du som inte tidigare vågat köra på bana kan göra det med maximal säkerhet både för dig själv och din bil).

Plats: DRIVE VXO i Växjö, Trosta Park i Arlanda, Scandinavian Raceway i Anderstorp eller på annan överenskommen plats

KUL PÅ HJUL

Kom och besök oss på DRIVE VXO i Växjö och utmana varandra och Er själva på roliga köraktiviteter.
Terrängbilskörning med arméns legendariska Volvo PLTGB 903 mer känd som “Valpen”
U-bilen där föraren kör i blindo med hjälp av Kaptenen och periskopet
Tvärtombilen där körningen verkligen blir tvärtom
Dubbelbilen med två förare som styr varsin del av bilen
Backseatdriver där föraren gasar och växlar men det är baksätet som styr
Folkrace på vår fina rallycrossbana där du sladdar och tävlar om den snabbaste tiden

Kika vidare på DRIVE VXO hemsida HÄR 

SÄKERHET PÅ VÄG

Information kommer inom kort

BILDER