fbpx

BILEVENT

UPPLEVELSER SOM GER MER

EVENT – KUL PÅ HJUL

Hos oss har fullt fokus på bilkörning! Så gillar Ni, precis som vi, gillar att köra så har du kommit rätt. Hos oss kan du köra allt från halkbana till folkrace, kommunikationsövningar i bilar med dubbla rattar, teambuildning i MecTech eller äventyr i terrängbanan.

Kombinera gärna nytta med nöje och erbjud “Säkerhet på väg” tillsammans med med lite bus bakom ratten.

Besök oss på DRIVE VXO i Växjö och utmana varandra och Er själva på roliga köraktiviteter.

Terrängbilskörning med arméns legendariska Volvo PLTGB 903 mer känd som “Valpen”
U-bilen där föraren kör i blindo med hjälp av Kaptenen och periskopet
Tvärtombilen där körningen verkligen blir tvärtom
Dubbelbilen med två förare som styr varsin del av bilen
Backseatdriver där föraren gasar och växlar men det är baksätet som styr
Folkrace på vår fina rallycrossbana där du sladdar och tävlar om den snabbaste tiden

Kika vidare på DRIVE VXO hemsida HÄR 

FÖRETAGSEVENT

Ett event är möten mellan människor där de får chans att dela samma upplevelser. Här finns alla möjligheter att kommunicera ett budskap eller att de själva “skapar” budskapet.

Ett bra event händer här och nu och upplevs med alla våra fem sinnen. Det ger en känslomässig upplevelse som du gärna delger andra, vilket gör att eventets budskap sprider sig och finns kvar även efteråt. Vi hjälper dig att bygga relationer med dina kunder, medarbetare och samarbetspartners!

Tillsammans definierar vi vägen och skapar ett event som träffar rätt!

Med vår erfarenhet finns vi som ditt stöd i processen att skapa ett måluppfyllande event, oavsett storlek och innehåll. Med flexibilitet, timing och entusiasm leder och lyfter vi tillsammans.

PROFILERINGSEVENT – BILMODELLER

Vi anordnar exklusiva bilevents där körupplevelsen står i centrum.

Genom utvalda, väl genomtänkta och säkra övningar framhävs bilens prestanda och attityd. För återförsäljare och generalagenter av sportbilar skapar vi mervärde genom att erbjuda kundanpassade events på passande övnings- eller racebana.

Med erfarenhet av exklusiva tillställningar och god kunskap om sportbilar är Driver Academy ett kostnadseffektivt och väl inarbetat team som agerar tillsammans med sin samarbetspartner. Vi skapar rätt känsla på eventet utifrån bilmärkets profil och ger kunden en unik upplevelse.

Vi förmedlar bilmärkets rätta känsla till Er blivande kund

Driver Academy har möjlighet att använda flera banor och övningsområden, både i Sverige och utomlands. Vid event anpassas alltid upplägget utifrån val av plats, med fokus på säkerhet och riskminimering.