Driver Academy

driveracademyDriver Academy erbjuder förarutbildningar med fokus på att maximera förarpotentialen och nyttja bilens prestanda.

Utbildningarna grundar sig på individuell coachning anpassad till kunskapsnivå och erfarenhet. Med oss har du möjlighet att på ett säkert sätt utvecklas som förare både på bana och på landsväg med hjälp av kalkylerad riskbedömning. 

Vid varje övningstillfälle kombineras teori och praktiska övningar vars svårhetsgrad stegvis ökar allt eftersom din förmåga byggs upp.

Vi förmedlar även kunskap hur du optimerar din bils prestanda utifrån ambitionsnivå och praktiska förutsättningar.

Driver Academy är ett samspelt coachteam med bred och lång erfarenhet av motorsport, utbildningar och event (allt från sprint till långloppsracing: Gokart, Superbike, nationell och internationell GT-racing).

För oss är gemenskapen och den positiva attityden i teamet en del av konceptet då det skapar förutsättningar för ett bestående lärande. Med respekt för varandras enskilda mål och förutsättningar delar vi erfarenheter och skapar minnesvärda upplevelser.

Sök på sidan

Kontakt

  • +46(0)70-373 48 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | A | C | Producerad av Next Step Media