Träning- och eventarenor

Driver Academy har möjlighet att använda flera banor och övningsområden, både i Sverige och utomlands. Vid förarutveckling och företagsevent anpassas alltid upplägget utifrån val av plats, med fokus på säkerhet och riskminimering. Nedan presenteras ett alternativ med närhet till Stockholm och med goda kommunikationsförbindelser med Arlanda Flygplats.  

Trosta Park

Trosta Park, fem minuter från Arlanda flygplats, finns en av Sveriges modernaste test och trafikbanor. Övningsbanan är av hög kvalitet och erbjuder möjligheter till många olika övningar som bygger upp förarens kunskap om både sig själv och sin bil. Banan kan användas så att den totala längden är 2,3 kilometer vilket ger en stor variationen av kurvor, raksträckor och hastigheter.

För att testa bilens gräns på ett säkert sätt i låga hastigheter finns det möjlighet att använda sig av en bevattnad asfaltsyta. En sträcka på banan kan även användas som halkbana där man på sommartid kan erbjuda körning på en simulerad vinterväg eller en regnvåt höstväg.

Anläggningen har eventhall och konferensrum vid depåområdet och en terrass med utsikt över banområdet. 

Trosta Park

Trosta pitlane

Trosta Park hall

Sök på sidan

Kontakt

  • +46(0)70-373 48 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | A | C | Producerad av Next Step Media