Träning Klubb/grupp

Bild överst

Driver Academy erbjuder olika träningspaket beroende på gruppens mål och erfarenhet. Fokus för alla övningar är säkerhet och möjlighet till individuell utveckling i kombination med de gemensamt uppsatta målen.

Det finns flera olika alternativ på platser för träningen, antingen på någon av Sveriges racebanor (Mantorp Park, Gotland Ring, Kinnekulle osv) alternativt på någon av de träningsbanor som vi arbetar på,Trosta Park eller Test Track 1 och 2 på Arlandastad.

Träningsuppläggen varierar från att Ni som klubb arrangerar och vi bistår med vår kunskap och erfarenhet att arrangera säkra och bra bankörningar till att vi arrangerar hela träningsdagen till er. All planering sker i samförstånd med gemensamt uppsatta mål för att se till att det blir en dag som ger mersmak för alla inblandade.

Varje träningstillfälle innehåller en kombination av teori och praktiska övningar, allt för att hålla koncentration och fokus uppe och för att ge varje deltagare möjlighet att utveckla sina färdigheter inom bankörningen.

För att optimera varje deltagares förarutveckling sker körövningarna oftast i mindre grupper anpassade efter gruppernas förutsättningar och mål. En perfekt utmaning både för nybörjaren såväl som för den mer erfarne banåkaren.

Antingen tränar ni med era egna bilar men det finns också möjlighet att hyra bilar av oss. 

Kontakta oss så kan vi tillsammans med er ta fram förslag på hur er klubb- eller gruppträningsdag kan bli så innehållsrik som möjligt utifrån era förutsättningar och mål!

Sök på sidan

Kontakt

  • +46(0)70-373 48 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | A | C | Producerad av Next Step Media