Företagsevent och märkesprofilering

Företagsevent 

Ett event är enligt oss en händelse som innebär ett möte mellan människor. Det kan vara publikt eller internt inom ett bolag, litet eller stort. Det är en plattform för att kommunicera ett budskap till dem som deltar och där deltagarna själva blir en del av budskapet.

Ett bra event händer här och nu och upplevs med alla våra fem sinnen. Det ger en känslomässig upplevelse som du gärna delger andra, vilket gör att eventets budskap sprider sig och finns kvar även efteråt. Vi hjälper dig att bygga relationer med dina kunder, medarbetare och samarbetspartners!

Med våra erfarenheter finns vi som ditt stöd i processen att skapa ett måluppfyllande event, oavsett storlek och innehåll. Det är viktigt att tänka på att eventet byggs upp av deltagarnas olika förutsättningar och respektive upplevelse utefter dessa. Därför är det ofta små detaljer, stor flexibilitet och social kompetens som avgör om eventet "lyfter" och till och med överträffar de uppsatta målen. 

Tillsammans definierar vi vägen och skapar ett event som träffar rätt! 

Exklusiva kundevent - märkesprofilering 

Vi anordnar exklusiva bilevents där körupplevelsen står i centrum. Genom utvalda, väl genomtänkta och säkra övningar framhävs bilens prestanda och attityd. För återförsäljare och generalagenter av sportbilar skapar vi mervärde genom att erbjuda kundanpassade events på passande övning- eller racebana.

Med erfarenhet av exklusiva tillställningar och god kunskap om sportbilar är Driver Academy ett kostnadseffektivt och väl inarbetat team som agerar tillsammans med sin samarbetspartner. Vi skapar rätt känslor på eventet utifrån bilmärkets profil och ger kunden en unik upplevelse.

 

Sök på sidan

Kontakt

  • +46(0)70-373 48 00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | A | C | Producerad av Next Step Media